Jäänveiston SM kilpailujen valmistelut käynnissä

Jäänveiston SM kilpailujen valmistelut käynnistyivät heinäkuussa

Jo heinäkuussa kokoontuivat Ellin Taitajat ja talkoolaiset ensimmäiseen suunnittelukokoukseen Jäälinna ry:n edustajien kanssa. Kisapaikaksi sovittiin Nunnanlahti. Tulikivi Oyj lupautui yhdeksi sponsoroijaksi ja kumppaniksi.

Nunnanlahti on tuttu monille, sillä siellä oli edellisenä vuonna SM Lumenveistokilpailu ja sitä ennen sinne kohosi maailman korkein lumi(pykreetti) katedraali ja seuraavana vuonna oli maailman pisimmän sillan rakennusurakka Eindhovenin teknillisen ja kumppaniyliopistojen opiskelijoiden toimesta.

Kisajärjestelyjä suunniteltiin ja vastuualueita jaettiin. Jäälinna ry:n edustajat kertoivat aikaisemmista kisoista ja SM-kilpailusäännöistä.

Syksyn mittaan suunnittelukokoukset jatkuivat ja mukaan liittyi lisää innokkaita talkoolaisia ja kumppaneita takaamaan kisojen onnistumisen. Kilpailukutsu laadittiin. Markkinointiryhmän suunnitelma valmistui; Facebook ja nettisivut avattiin, samoin tämä blogi, johon olette tervetulleita kirjoittamaan. Lähetä kirjoituksesi osoitteella tuula.ikonengraafmans@gmail.com

TERVETULOA KISOIHIN!

Ellin Taitajat ja talkoolaisetKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SM Jääveistokset 2018 kuvina ja väreissä

Hullun hommaa, mutta koituu monien iloksi!