Tule ja tuo kaverisikin Juuan Nunnanlahteen!

Kuva Jäälinna ry
Jäänveistokilpailu lähestyy. On tärkeä, että tieto leviää ja kaikki innostuvat tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta - jäänveiston XXIV SM-kilpailusta. Paikallisena järjestäjänä on juukalainen Ellin Taitajat ry.


Markkinointi on ollut aktiivista. 6-tien varrella ja Kivikeskuksessa on näyttävät banderollit. Mainoskortteja on lähetetty pitkin Pohjois-Karjalaa. Jäänveiston kotisivujen, Facebookin ja Instagramin kautta voi jokainen seurata tapahtumaa. Paikallislehti Vaarojen Sanomat ja maakuntalehti Karjalainen ovat kertoneet tulevasta tapahtumasta sivuillaan. Tärkeintä on kuitenkin yksittäisten ihmisten aktiivisuus tiedon jakamisessa, sillä puskaradio on tehokkain markkinoija. Haastan jokaisen perhekunnan levittämään viestiä ja tulemaan itse tapahtumaan ja tuomaan kavereita mukana.
Kun itse tapahtuma on käynnissä, muistakaa ottaa kännykät mukaan ja sitten eikun somettamaan. Jäiset teokset lumisessa maisemassa ovat jännittäviä ja valaistuina mykistävän kauniita. Jääveistokset ovat katoavaa taidetta, mutta onneksi teoksista jää valokuvia ja muistikuvia. 

Oheisohjelmaa on koko perheelle, mm. lasten liukumäki, jääprinsessan valinta ja musiikkia. Voit myös luoda oman jää- tai lumiveistoksen. Ja lumikappeli pitää tietysti nähdä. Siellähän voi mennä vaikka naimisiin ja järjestää muita tilaisuuksia. Ja tietysti pitää maistaa taiteen lomassa Ellin Taitajien puffetista makoisat letut, makkarat ja nokipannukahvit ja Tulikiviravintola tarjoaa herkkujaan.

Tervetuloa!

Eija Meriläinen


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SM Jääveistokset 2018 kuvina ja väreissä

Suomen jäänveiston huiput 2018, veistokset ja tekijät

Kisoista 24.-25.2.2018